Loading...

Akcie

Hygiena Alimentorum XLI.

21.11.2021 - 23.11.2021   Konferencie a semináre

Vážené kolegyne a kolegovia,

v mene organizačného výboru Vás srdečne pozývame na 41. ročník medzinárodnej vedeckej konferencie HYGIENA ALIMENTORUM XLI s tematickým zameraním „NOVÉ TRENDY ZVYŠOVANIA KVALITY A ZDRAVOTNEJ BEZPEČNOSTI MÄSA A MÄSOVÝCH VÝROBKOV“, ktorá sa bude konať v dňoch 21. – 23. novembra 2021 v Hoteli Patria **** Štrbské Pleso vo Vysokých Tatrách. V rámci konferencie vyhlasujeme 7. ročník súťaže s názvom „Súťaž o najlepší vybraný trvanlivý mäsový výrobok konferencie HYGIENA ALIMENTORUM XLI“. V tomto roku sa súťaži o najlepšiu Strážovskú salámu a salámu Nitran. 

Podrobnosti o konferencii vrátane on-line registračného formulára a štatút súťaže nájdete na webovej stránke konferencie http://hygiena-alimentorum.uvlf.sk V prílohe Vám posielame oficiálnu pozvánku na konferenciu. 

V prípade zmeny pandemickej situácie si organizátori vyhradzujú právo na presun konferencie do online priestoru. Všetci zaregistrovaní účastníci budú o takejto prípadnej zmene individuálne informovaní členmi organizačného výboru. 

Budeme radi, ak informáciu o konaní konferencie a súťaže rozšírite ďalej medzi kolegami na pracovisku alebo spolupracovníkmi z iných inštitúcii. 

Na stretnutie s Vami sa tešia organizátori konferencie. 

S pozdravom, 
prof. MVDr. Slavomír Marcinčák, PhD.

Pozvánka