Loading...

Akcie

Hygiena Alimentorum XLI.

13.05.2020 - 15.05.2020   Konferencie a semináre

Vážené kolegyne a kolegovia,

v mene organizačného výboru Vás srdečne pozývame na 41. ročník medzinárodnej vedeckej konferencie HYGIENA ALIMENTORUM XLI s tematickým zameraním „NOVÉ TRENDY ZVYŠOVANIA KVALITY A ZDRAVOTNEJ BEZPEČNOSTI MÄSA A MÄSOVÝCH VÝROBKOV“, ktorá sa bude konať v dňoch 13. – 15. mája 2020 v Hoteli Patria **** Štrbské Pleso vo Vysokých Tatrách. V rámci konferencie vyhlasujeme 7. ročník súťaže s názvom „Súťaž o najlepší vybraný trvanlivý mäsový výrobok konferencie HYGIENA ALIMENTORUM XLI“. V tomto roku sa súťaži o najlepšiu Strážovskú salámu a salámu Nitran.

Podrobnosti o konferencii vrátane on-line registračného formulára a štatút súťaže nájdete na webovej stránke konferencie http://hygiena-alimentorum.uvlf.sk V prílohe Vám posielame oficiálnu pozvánku na konferenciu.

Budeme radi, ak informáciu o konaní konferencie a súťaže rozšírite ďalej medzi kolegami na pracovisku alebo spolupracovníkmi z iných inštitúcii.

Na stretnutie s Vami sa tešia organizátori konferencie.

S pozdravom,

doc. MVDr. Slavomír Marcinčák, PhD.
odborný garant konferencie Hygiena Alimentorum XLI

 V prípade akýchkoľvek otázok sa prosím obráťte na organizátorov konferencie: hygiena.alimentorum@uvlf.sk

Pozvánka